Home

Onderlinge DC den Haag

1e team
2e team
Diversen DC den Haag
Jeugd DC Den Haag

1e team

DC den Haag

 

23-02-2014

DC Den Haag speelde afgelopen zaterdag zijn laatste wedstrijd van het seizoen. Bij een erg grote overwinning op de directe tegenstander, en grote nederlaag van de Vaste Zet, was er een mogelijkheid op een promotie degradatie wedstrijd.

Samen Sterk opende de score, Sanjay Dhauntal verloor zijn partij waarin hij geen enkele kans had, Frans van Eenenaam overzag een niet al te moeilijke combinatie waardoor DC Den Haag op een 0-4 achterstand kwam te staan. Hierna kwam de Haagse punten machine opgang, allereerst won Hans Giphart zijn partij, zijn tegenstander maakte in een theoretische stand een klein foutje en verloor een schijf en de partij. Topscoorder Piet lodder bewees zijn waarde voor het team allereerst won hij een schijf en later besliste hij de partij met een doorbraak combinatie naar dam. Jeroen Kos speelde een aanvallende partij, zijn tegenstander kon onder de grote druk de goede zetten niet vinden en moest opgeven. De voorsprong werd vergroot door een goede overwinning van Gerard de Groot die in een aanval zijn tegenstander dwong tot het maken van een foutje wat hem de winst opleverde. Op deze manier was de 0-4 achterstand omgebogen in een 8-4 voorsprong. Hein van Dee zorgde met zijn remise voor het 9e punt. Kleine tegenslag was de nederlaag van Frans Teijn, Frans kwam onder druk te staan maar zijn maar tijdens de partij zat er geen remise in. Roy Bidesi speelde zijn beste partij van het seizoen, hij verraste zijn tegenstander met een zeer goede zet en kreeg een erg goede stand die hij in winst omzette. Nu de overwinning binnen was wilde Pertap Malahé niet verliezen, dit lukte hem in een nadelig eindspel. Hierdoor kwam de eindstand op 12-8 voor DC Den Haag en was het team officieel gedegradeerd.

partijen DC Den Haag 1 tegen Samen Sterk 1

analyses van Den Haag 1 tegen samen sterk 1

Stand

 

06-10-2013

DC Den Haag 1 wint van De Vaste Zet 2

We werden in de tweede ronde wel een beetje verrast door de opstelling van De Vaste Zet 2 uit Geleen. Topspeler Paul Nitsch, die verrassend genoeg niet in CEMA 1 speelt, was er deze keer niet bij. In plaats van hem kwam Martin van der Hout mee. En uiteindelijk bleken er slechts negen Limburgers achter de borden te zitten. Hierdoor kon Hein al na 80 minuten een twee bijschrijven op zijn palmares.

Voor de rest verliep de wedstrijd in de eerste helft niet zo voorspoedig. Roy Bidesi trapte in een geniepig zetje en Frans Teijn haalde zelf een zetje uit dat uiteindelijk niet zo succesvol was. Piet Lodder kon zijn klassieke voordeel niet verzliveren en dat gold ook voor Frans van Eenennaam die een sterk middenspel speelde maar zichzelf tekort deed door niet ‘gewoon’ direct naar dam te lopen en te winnen. Hierdoor keken we halverwege tegen een 4-6 achterstand aan.

Nadat Gerard de Groot zijn partij naar remise had gespeeld kwam er toch een ommekeer. Pertap Malahé had al in de opening een schijf gewonnen die echter moeilijk verdedigd kon worden. Maar ten koste van positioneel voordeel kreeg Martin van der Hout de schijf weer terug, waarna Pertap de partij besloot met een leuk eindspel. Ook Jeroen Kos kreeg meer dan menigeen verwacht had. De tegenstander van Jeroen leek gemakkelijk naar dam door te lopen. Maar ook Jeroen brak door naar dam en kon daarna goed profiteren van de losstaande schijven van zijn tegenstander, die daardoor snel de fout in ging. Met een 9-7 voorsprong waren alleen Bas Baksoellah en Herman Vroom nog bezig. Bas had gelukkig al een voordelig eindspel bereikt waarin het niet meer fout kon gaan. En ook Herman was na een enerverende partij in een voordelig eindspel terecht komen. Hij wist het 5-om-3 eindspel met wederzijds twee dammen te reduceren naar een 4-om-2 en vond na enige hoofdbrekens de winst. 12-8 dus in deze belangrijke 4-punten wedstrijd.

stand

partijen

 

10-03-2013

analyse partijen 1e team tegegen Hijken 2: analyse + pdf

03-03-2013

Eerste team handhaaft zich in hoofdklasse

Na een spannende wedstrijd heeft het eerste tiental zich gehandhaafd in de Hoofdklasse. De promotie-degradatiewedstrijd tegen Hijken/DTC 2 werd met 13-7 gewonnen. De overwinning lijkt ruim, maar kwam wel moeizaam tot stand.

Hijken 2 was derde geworden in de Eerste Klasse A en verkreeg daarmee het recht de nummer 9 van de Hoofdklasse uit te dagen. Het heeft een evenwichtig team met spelers met ratings rond de 1100 aangevoerd door Henk Kalk met een rating van 1260. Aan alle borden ontstond een degelijke partij waar weinig aan de hand leek. Uitzondering was het bord van Herman Vroom, die de Drentse kopman trof. Herman koos in de opening voor een 2-om-2 ruil naar 36 en het bord stond al snel in lichterlaaie. Er was al snel geen redden meet aan en Den Haag stond op achterstand. Hans Giphart had intussen al wijselijk in remise berust nadat al zijn pogingen om een bres te slaan in de stand van zijn degelijk spelende tegenstander op niets waren uitgelopen.

Piet Lodder trok de stand weer gelijk. Hij liet zich niet gek maken en wachtte rustig af tot zijn tegenstander een fout maakte in de klassieke partij. De overwinning van Fred Ivens bracht daarna de voorsprong. Fred had met een afwikkeling in het vroege middenspel de linkervleugel van zijn tegenstander flink verzwakt. Toch moest de winst nog van ver komen. Fred nam een combinatie die beide partijen een dam op het bord bracht, maar Fred een schijfje meer. Het macro-eindspel wist Fred vervolgens te winnen.

Tegenvaller was dat Jeroen Kos wel licht voordeel kreeg, maar geen winnende stand tegen zijn secuur verdedigende tegenstander. Roy Bidesi kwam met de schrik vrij al was het zijn verdienste dat hij het eindspel zeer nauwkeurig naar remise voerde. Ook Hein van Dee speelde remise. Hij leek plotseling zeer goed te staan in het late middenspel, maar door allerlei trucjes zat winst er echt niet in, Hein moest zelfs nog goed uitkijken.

Intussen had Gerard de Groot een schijf veroverd en leek de wedstrijd bijna gespeeld. Zeker nadat Jan Kok het dammeneindspel naar remise afwikkelde, nadat hij eerder in de partij door het oog van de naald was gegaan. Matchwinnaar werd echter Frans van Eenennaam, die in een 6-om-6 stand veel eerder op dam kwam en het eindspel vervolgens probleemloos in winst omzette. Bij een 11-7 tussenstand ging de tegenstander van Gerard er nog eens goed voor zitten, maar Gerard voerde het 4-om-2 eindspel rustig naar winst. Een 13-7 eindstand tenslotte en Den Haag mag het volgend jaar nog eens proberen in de Hoofdklasse. Tot grote vreugde van het hele team en zeker ook van supporter Pertap Malahé!

Partijen om na te spelen

 

03-02-2013

Afgelopen zaterdag speelde DC den Haag uit tegen Micone. Het zag er al snel naar uit dat de stunt van 2 weken ervoor niet herhaald zou kunnen worden. Piet Lodder speelde tegen de sterkste speler van Micone, Toby Hage, Piet bereikte niets en verloor kansloos van Toby. Herman Vroom zocht zijn kansen in een omsingeling tegen Toine Brouwers. De keuze van Herman bleek een slechte hij kwam erg onder druk te staan en verloor snel. Het eerste punt voor Den Haag kwam van Jeroen Kos, hij speelde tegen oud finalist van het kampioenschap van Nederland Evert Dollekamp. Het evenwicht in deze partij werd niet verbroken, Jeroen gaf nog wel aan na afloop dat hij nog even door had moeten spelen. Frans van Eenennaam kwam goed uit de opening maar kwam langzaam moeilijker te staan tegen Herman Meijer. Herman kwam zelfs gewonnen te staan maar door een foutje kwam de winst op losse schroeven te staan. Frans was er als de kippen bij om zijn stand te herstellen en een punt uit het vuur te slepen. Hierna ging het snel berg afwaarts met DC den Haag. Frans Teijn speelde een goede opening maar kwam meer en meer onder druk te staan tegen Bryan Wollaert. In een mindere stand werd Frans het slachtoffer van een combinatie en verloor hierna kansloos.  De Nederlaag van Frans bracht een tussenstand van 8-2 voor Micone op het scorebord. Roy Bidesi speelde tegen Joeri Hezeman geen slechte partij, hij kreeg een combinatie tegen waarvan het onduidelijk was of het winnend zou zijn voor Joeri. De klok was scherprechter in deze partij want Roy kwam 1 zet te kort en verloor op tijd en kreeg dus geen kans om te zien of er nog remise in de stand aanwezig was. De partij tussen Hein van Dee tegen Laura Timmerman was er eentje met wisselende kansen, Laura kwam zeer goed te staan en het zag er slecht uit voor Hein. Een combinatie voor Hein bracht de ommekeer. Beide spelers kwamen in grote tijdnood, de zetten gingen in razend tempo over en weer, toen de kruitdampen waren opgetrokken was er een remise stand op het bord gekomen. Bas Bakshoellah dacht tegen Rafael Martens met een offer voordeel te gaan halen, Rafael haalde een verrassende bomzet uit en won de partij. Door deze nederlaag was de tussenstand 11-3 op het scorebord gekomen. Fred Ivens probeerde de hele partij voordeel te bereiken tegen Yves Vandeberg. Yves verdedigde zich bij elke poging die Fred plaatste om in het voordeel te komen goed. Het resultaat remise kwam niet als een verrassing. Hans Giphart was nu nog aan het spelen tegen Marc de Meulenaere, dit was zeer verrassend Hans had al snel een zeer goede stand en won geforceerd een schijf. Marc bereikte nog een eindspel maar was hierin volkomen kansloos. De eindstand werd hierdoor 14-6 voor Micone. Het eerste team staat nu 8e, als deze plaats in de laatste ronde behouden blijft dan hoeft er geen nacompetitie gespeeld te worden.


 

 http://toernooibase.kndb.nl/Clublogos/Micone.gif  Micone  

 -

http://toernooibase.kndb.nl/Clublogos/Den%20Haag.gif  Den Haag  

 

14

-

6

   
 

 Joeri Hezemans (1231) 

-

 Roy Bidesi (1124) 

 

2

-

0

6

   
 

 Toine Brouwers (1395) 

-

 Herman Vroom (1109) 

 

2

-

0

2

   
 

 Herman Meijer (1298) 

-

 Frans van Eenennaam (1111) 

 

1

-

1

4

   
 

 Evert Dollekamp (1301) 

-

 Jeroen Kos (1328) 

 

1

-

1

3

 

Partij

 

 Laura Timmerman (1079) 

-

 Hein van Dee (1108) 

 

1

-

1

7

   
 

 Toby Hage (1356) 

-

 Piet Lodder (1159) 

 

2

-

0

1

   
 

 Yves Vandeberg (1252) 

-

 Fred Ivens (1376) 

 

1

-

1

9

   
 

 Raphaël Martens (1129) 

-

 Bas Baksoellah (1007) 

 

2

-

0

8

   
 

 Bryan Wollaert (1189) 

-

 Frans Teijn (1080) 

 

2

-

0

5

   
 

 Marc de Meulenaere (1254) 

-

 Hans Giphart (1186) 

 

0

-

2

10

  partij analyse + pdf bestand

stand

 Andere
 jaren
Pl Teams 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12       We   Pu   Bs
1    Damlust Gouda     .. 13 10 13 11 14 9 15 13 16 14       10   17   56
2    Micone   ..   14 14 8 10 12 14 13 13 12 12       10   17   44
3    TDV   7 6   14 11 11 12 16 .. 13 10 11       10   15   22
4    DV VBI Huissen 2   10 6 6   .. 12 11 16 11 14 12 12       10   15   20
5    Lent   7 12 9 ..   9 12 15 10 16 12 12       10   13   28
6    RDC Rijnsburg   9 10 9 8 11   12 .. 13 9 10 12       10   10   6
7    Heijmans Excelsior   6 8 8 9 8 8   14 12 10 11 ..       10   7   -12
8    Den Haag   11 6 4 4 5 .. 6   12 10 14 6       10   7   -44
9    Van Stigt Thans 2   5 7 .. 9 10 7 8 8   14 16 10       10   6   -12
10    Constant Charlois   7 7 7 6 4 11 10 10 6   .. 13       10   6   -38
11    GDC Gorinchem   4 8 10 8 8 10 9 6 4 ..   11       10   4   -44
12    DC Dordrecht   6 8 9 8 8 8 .. 14 10 7 9         10   3   -26

20-01-2013

Fred Ivens inspireert 1e team naar overwinning

Afgelopen zaterdag speelde het eerste team van DC Den Haag in Gouda tegen het plaatselijke Damlust. Niet snel nadat de wedstrijd begonnen was kwam al de eerste tegenslag. Frans Teijn speelde tegen Friso Fennema een opening die bekend staat als zeer slecht zo niet verloren. Friso vervolgde met de goede zetten en Frans verloor een schijf. Fred Ivens speelde aan het eerste bord tegen aspiranten wereldkampioen Martijn IJzerdoorn. Martijn verraste Fred met een combinatie naar dam, Fred speelde nog even door en gaf niet veel later op. Het verlies van Fred leek er voor te zorgen dat de rest van het team er een tandje bij zette. Niet lang na het verlies van Fred won Hans Giphart een schijf tegen Andre Venema. Andre kreeg geen kans op herstel en even na het tweede speeluur gaf hij op zodat de stand 2-2 was geworden. Niet lang hierna moest ook Frans Teijn opgeven tegen Friso.  Piet Lodder werd in de opening overspeeld door de wereldrecord houder blinddammen Erno Prosman. Maar Piet bleef kalm en na wat afwikkelingen kwam er een stand op het bord die niet meer te winnen was voor Erno. Een zeer goede partij van Piet.  Bas Baksoellah speelde tegen Harry Clasquin een ongelukkig partij en kwam zeer slecht te staan en verloor. De tussenstand was inmiddels 7-3 voor Damlust en toen kwam de ommekeer, Hein van Dee won van Erik Hoogendoorn die in een remise stand zomaar zijn dam weg gaf. Niet lang daarna maakte Herman Vroom remise tegen Peter van Eck. Jeroen Kos speelde een goede partij tegen Alex Bitter, Jeroen kwam in een goed eindspel terecht. Het leek er even op dat de partij in remise zou eindigen maar met een mooie finesse zorgde Jeroen ervoor dat er een 8-8 tussenstand op het scorebord kwam. Op dit moment waren Frans van Eenennaam en Roy Bidesi nog aan het spelen tegen respectievelijk Martijn van der Klis en Ruud Kloosterman. Frans speelde een moeilijke partij maar kwam steeds beter te staan en miste op de 47e zet een winst. Het zag er naar uit dat de partij remise zou worden maar Martijn vergiste zich en Frans won. Nu was Roy nog bezig het was een partij met in het middenspel wisselende kansen, Roy miste een doorbraak combinatie en Ruud heeft een goede kans gemist. Na de 50e zet had Roy een mindere stand maar verdedigde zich goed het werd remise zodat de eindstand 9-11 in het voordeel was van DC den Haag. Een zeer mooie overwinning die het eerste op de 8e plaats brengt.

Partijen om na te spelen

PDF file

foto's wedstrijd

Analyse wedstrijd + PDF bestand

 

 http://toernooibase.kndb.nl/Clublogos/Damlust%20Gouda.gif  Damlust Gouda  

  - 

http://toernooibase.kndb.nl/Clublogos/Den%20Haag.gif Den Haag  

 

9

-

11

   
 

 Martijn van IJzendoorn (1365) 

-

 Fred Ivens (1376) 

 

2

-

0

1

   
 

 Erik Hoogendoorn (1283) 

-

 Hein van Dee (1108) 

 

0

-

2

6

   
 

 Peter van Eck (1254) 

-

 Herman Vroom (1109) 

 

1

-

1

7

   
 

 Harry Clasquin (1201) 

-

 Bas Baksoellah (1007) 

 

2

-

0

5

   
 

 Erno Prosman (1561) 

-

 Piet Lodder (1159) 

 

1

-

1

4

   
 

 Martijn van der Klis (1268) 

-

 Frans van Eenennaam (1111) 

 

0

-

2

9

   
 

 André Venema (1232) 

-

 Hans Giphart (1186) 

 

0

-

2

2

   
 

 Ruud Kloosterman (1270) 

-

 Roy Bidesi (1124) 

 

1

-

1

10

   
 

 Alex Bitter (1145) 

-

 Jeroen Kos (1328) 

 

0

-

2

8

   
 

 Friso Fennema (1319) 

-

 Frans Teijn (1080) 

 

2

-

0

3

   

05-01-2013


 
Den Haag Lent 5-15
1 Hans Giphart (1186) Jan Jacobs (1146) 0-2 (9)
2 Frans Teijn (1080) Eep van Manen (1135) 0-2 (3)
3 Bas Baksoellah (1007) Remco van Zelst (1252) 0-2 (5)
4 Frans van Eenennaam (1111) Maarten Nas (1303) 0-2 (7)
5 Jeroen Kos (1328) Thijs Gerritsen (1282) 2-0 (4)
6 Fred Ivens (1376) Roland de Rijke (1166) 1-1 (10)
7 Gerard de Groot (1249) Jasper Lemmen (1474) 0-2 (1)
8 Hein van Dee (1108) Gert van Willigen (1191) 1-1 (6)
9 Ashok Mahabier (984) Marco van Bronswijk (1164) 0-2 (2)
10 Piet Lodder (1159) Joppe Lemmen (1064) 1-1 (8)

09-12-2012

za 08-12-2012      Constant Charlois   -    Den Haag    

10

-

10

     
   Ruph Bhawanibhiek (1172)  -  Frans van Eenennaam (1111)    1 - 1 8    
   Ashok Bhajan (1147)  -  Piet Lodder (1159)    1 - 1 7    
   Soelinder Jagram (1127)  -  Herman Vroom (1109)    2 - 0 2    
   Ramdew Jahani (1199)  -  Fred Ivens (1376)    0 - 2 3    
   Radjes Balkaran (1239)  -  Frans Teijn (1080)    1 - 1 9    
   Mehmet Yöney (1219)  -  Hans Giphart (1186)    1 - 1 6    
   Daouda Soumah (1282)  -  Hein van Dee (1108)    2 - 0 1    
   Radjinder Jharap (1167)  -  Jeroen Kos (1328)    1 - 1 5    
   Jaap Riesenkamp (1236)  -  Bas Baksoellah (1007)    1 - 1 10    
   Francis Tholel (1269)  -  Gerard de Groot (1249)    0 - 2 4  

  Hoofdklasse B

 Klassen: 

 
 Ereklasse 
 Hoofdklasse A 
 Hoofdklasse B 
 1e klasse A 
 1e klasse B 
 1e klasse C 
 2e klasse A 
 2e klasse B 
 2e klasse C 
 2e klasse D 
 2e klasse E 
 Andere
 jaren
Pl Teams 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12       We   Pu   Bs
1    Damlust Gouda     .. 10 13 13 11 .. .. .. 13 14 16       7   13   40
2    Micone   ..   14 14 .. 10 12 .. 13 .. 12 12       7   13   34
3    DV VBI Huissen 2   10 6   .. .. 12 11 16 11 .. .. 12       7   11   16
4    TDV   7 6 ..   11 11 .. 16 .. 13 11 ..       7   10   10
5    Lent   7 .. .. 9   .. 12 .. 10 16 12 12       7   9   16
6    RDC Rijnsburg   9 10 8 9 ..   12 .. 13 .. .. 10       7   6   2
7    Heijmans Excelsior   .. 8 9 .. 8 8   14 .. 10 .. 11       7   5   -4
8    Den Haag   .. .. 4 4 .. .. 6   12 10 6 14       7   5   -28
9    Van Stigt Thans 2   .. 7 9 .. 10 7 .. 8   14 10 ..       7   4   -10
10    Constant Charlois   7 .. .. 7 4 .. 10 10 6   13 ..       7   4   -26
11    DC Dordrecht   6 8 .. 9 8 .. .. 14 10 7   ..       7   3   -16
12    GDC Gorinchem   4 8 8 .. 8 10 9 6 .. .. ..         7   1   -34


    Bekijk stand/uitslagen van ronde:   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11    Individuele (top)scores
    Alle uitslagen    Partijen    Foto's


 

26-11-2012

Schlemielig verlies van eerste

door Gerard de Groot

Zaterdag speelde het eerste team een belangrijke wedstrijd om uit de buurt te blijven uit de degradatiezone. Met 4 uit 5 ging het tot nu toe niet eens zo slecht en met hekkensluiter Dordrecht op bezoek was het zaak dit resultaat te verbeteren.

Domper was wel dat Piet Lodder en Fred Ivens vanwege persoonlijke omstandigheden – maar wel van uiteenlopende aard – verhinderd waren maar met Jan Kok en Roy Bidesi hadden we betrouwbare vervangers. Jan speelde een risicoloze remise Hij werd (te) snel gevolgd door Herman Vroom, die het bord in vuur en vlam zette tegen zijn zwakkere tegenstander maar wel vergat winnend af te sluiten. Daarop volgde vrij snel te tweede tegenvaller. Gerard trapte in een damzetje terwijl zijn tegenstander voor een halve partij nog minder dan twintig minuten bedenktijd had. Roy Bidesi zat aan de goede kant van het bord maar er kwam uiteindelijk een terechte remise op het scorebord. Hans Giphart behaalde ook een puike remise tegen de Dordtse kopman Anton Kosior, die daar niet eens ontevreden mee mocht zijn. Frans Teijn speelde ook een goede partij waarin hij een tikkeltje beter stond maar liet zich verrassen door een zetje. Daarna was het snel remise. Intussen was de kans op een goed teamresultaat nihil, want ook Frans van Eenennaam stevende op verlies af. In een goede hekstelling nam hij een afwikkeling die in plaats van de geplande schijfwinst een positionele ruïne opleverde. En toen ook Jeroen Kos net remise niet wist te vinden tegen Nico Knoops was het pleit definitief beslecht. In het slotakkoord overzag Bas Baksoellah in een zeer goede stand een tijdelijk offer van zijn tegenstander en moest toen zelf naar de remise zoeken. En Hein van Dee ergerde zich zo aan rumoer op de gang dat ook hij geen remise meer zag en tekende voor de vierde nederlaag. Een geflatteerde 6-14 was het resultaat.


   Den Haag  
-    DC Dordrecht    

6

-

14

     
   Herman Vroom (1109)  -  Hans Vleghert (831)    1 - 1   partijen naspelen zonder analyses  
   Bas Baksoellah (1007)  -  Bert Baars (902)    1 - 1   partijen met analyses  
   Hein van Dee (1108)  -  Pim Arts (1123)    0 - 2   PDF file analyses  
   Frans Teijn (1080)  -  Ton van Bokhoven (1169)    1 - 1      
   Jeroen Kos (1328)  -  Nico Knoops (1289)    0 - 2      
   Gerard de Groot (1249)  -  Rob van Eijk (1253)    0 - 2      
   Frans van Eenennaam (1111)  -  Job Arts (1015)    0 - 2      
   Roy Bidesi (1124)  -  Joop Roedolph (1143)    1 - 1      
   Hans Giphart (1186)  -  Anton Kosior (1310)    1 - 1      
   Jan Kok (1201)  -  Fred Roedolph (1153)    1 - 1      

 

 

14-10-2012

Weer een pak voor de broek bewerk
zondag 14 oktober 2012 12:15
Dat ons eerste tiental het dit seizoen na nieuwe aderlatingen moeilijk zal krijgen is bepaald geen verrassing. Zeker niet in een klasse waaruit de onderste twee tientallen rechtstreeks degraderen en de nummers negen en tien zich moeten zien te redden via de nacompetitie. De eerste wedstrijd werden we al zeer hardhandig door de VBI-reserves met de neus op de feiten gedrukt (16-4). Na de welkome opleving tegen GDC (14-6) werd echter in de derde ronde met dezelfde cijfers vrij kansloos verloren van Heijmans Excelsior,  ondanks het beschikken over enkele sterke spelers toch echt geen wonderteam.
De tussenstand van 9-1 gaf al aan dat er voor ons niet veel te halen viel. Fred Ivens trof weer Flaubert Ndonzi en trok opnieuw onvervaard ten  aanval. De Afrikaanse huurling zette er een hele knappe omsingeling tegenover. Fred vestigde ten onrechte zijn hoop op een gambiet dat echter door een combinatie werd weerlegd en kon al na 33 zetten opgeven. Piet Lodder stond in een klassieke partij minimaal bevredigend tegen Ron Entken maar overzag een bekende maar altijd spectaculaire combinatie  waarna het afspel geen kans op herstel meer bood. Een meevaller was de keurige remise van Frans Teijn tegen de voormalige NK-finalist Mari van Ballegooijen. In het late middenspel was het voordeel zelfs aan Frans, die echter ‘op zeker’ speelde en rustig het punt binnensleepte.  Een tegenvaller was echter het verlies van Hein van Dee. Onze bekerwinnaar had tegen Soender Kalpoe duidelijk het beste van het spel maar liet eerst zijn opponent uit de hekstelling ruilen en liep vervolgens achter de voorpost waarna het zetje van Weiss voor een abrupt einde zorgde.  Bas Baksoellah trof het niet met de voormalige topspeler Wim van der Kooij, die ondanks Bas z’n geconcentreerde verzet gewoon een maatje te groot bleek. Datzelfde leek aanvankelijk het geval  in de partij van Harry Kolk tegen Herman Vroom, die finaal werd weggespeeld en met een krakkemikkige KVO  bleef zitten. Herman weigerde echter te capituleren en knokte zich knap naar een door niemand nog verwacht punt.  Ook Frans van Eenennaam was best tevreden met zijn punt tegen Adri Vermeulen, wiens aanval echter op de juiste manier werd gecounterd. Captain Jeroen Kos baalde van zijn openingsopzet, speelde wel stug door op een heel klein voordeeltje maar moest opnieuw genoegen nemen tegen een mindere tegenstander, Ties Slagter in dit geval. Hans Giphart zat de hele partij aan de goede kant van het bord maar Gijs voor de Poorte weigerde om in de fout te gaan. Radjesh Lachman, invaller voor Gerard de Groot, leek in de problemen te komen tegen Harry Doomernik. Hij speelde in het late middenspel echter even sterk als slim, bereikte – vermoedelijk? -  een gewonnen eindspel maar moest toch met remise genoegen nemen.
Ik stel voor dat in de volgende wedstrijd tegen de Van Stigt Thans-reserves onze winst-verlies-golfbeweging zullen voortzetten... 
 
  Heijmans Excelsior Den Haag 14-6
1 Adri Vermeulen (1229) Frans van Eenennaam (1111) 1-1 (7)
2 Soender Kalpoe (1134) Hein van Dee (1108) 2-0 (4)
3 Harry Kolk (1268) Herman Vroom (1109) 1-1 (6)
4 Wim van der Kooij (1347) Bas Baksoellah (1007) 2-0 (5)
5 Mari van Ballegooijen (1305) Frans Teijn (1080) 1-1 (3)
6 Flaubert Ndonzi (1470) Fred Ivens (1376) 2-0 (1)
7 Ties Slagter (1042) Jeroen Kos (1328) 1-1 (8)
8 Gijs voor de Poorte (1078) Hans Giphart (1186) 1-1 (9) Partij
9 Harry Doomernik (1100) Rajesh Lachman (1010) 1-1 (10)
10 Ron Entken (1163) Piet Lodder (1159) 2-0 (2)

Partijen volgen later nog

 Andere
 jaren
Pl Teams 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12       We   Pu   Bs
1    Damlust Gouda     .. .. .. .. 13 .. .. 11 14 .. ..       3   6   16
2    Micone   ..   .. .. 14 .. .. .. 10 .. .. 12       3   5   12
3    Lent   .. ..   10 .. .. 12 .. .. .. .. 12       3   5   8
4    Van Stigt Thans 2   .. .. 10   .. .. .. .. .. 10 14 ..       3   4   8
     DV VBI Huissen 2   .. 6 .. ..   .. .. 16 12 .. .. ..       3   4   8
6    TDV   7 .. .. .. ..   .. .. .. 11 13 ..       3   4   2
7    Heijmans Excelsior   .. .. 8 .. .. ..   14 .. .. 10 ..       3   3   4
8    Den Haag   .. .. .. .. 4 .. 6   .. .. .. 14       3   2   -12
9    RDC Rijnsburg   9 10 .. .. 8 .. .. ..   .. .. ..       3   1   -6
10    DC Dordrecht   6 .. .. 10 .. 9 .. .. ..   .. ..       3   1   -10
11    Constant Charlois   .. .. .. 6 .. 7 10 .. .. ..   ..       3   1   -14
12    GDC Gorinchem   .. 8 8 .. .. .. .. 6 .. .. ..         3   0   -16


    Bekijk stand/uitslagen van ronde:   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11    Individuele (top)scores
    Alle uitslagen    Partijen

Ronde 3
     GDC Gorinchem   -    Micone    

8

-

12

     
   Theo de Swart (1355)  -  Toby Hage (1356)    1 - 1 2    
   Henk Houweling (1174)  -  Wim Raaijmakers     1 - 1 6    
   Theo Voorspuij (1304)  -  Evert Dollekamp (1301)    1 - 1 8    
   Rik Verboon (1221)  -  Yves Vandeberg (1252)    1 - 1 3   Partij
   Ger Verhoeven (1065)  -  Luud Ector (1032)    2 - 0 4    
   Pelle Sterk (1146)  -  Toine Brouwers (1395)    0 - 2 1    
   Arthur de Swart (1129)  -  Herman Meijer (1298)    0 - 2 9    
   Ernst de Heer (962)  -  Patrick Botland (992)    1 - 1 5    
   Krijn van Herwaarden (1009)  -  Bryan Wollaert (1189)    1 - 1 7    
   Albert van de Berg (997)  -  Laura Timmerman (1079)    0 - 2 10    
     DV VBI Huissen 2   -    RDC Rijnsburg    

12

-

8

     
   Pepijn van den Brink (1194)  -  Cor van Dusseldorp (1428)    1 - 1 6   Partij
   Theo Berends (1244)  -  Thomas Wielaard (1257)    2 - 0 3   Partij
   Emiel Leijser (1204)  -  Richard Kromhout (1355)    0 - 2 7   Partij
   Remco Vredenberg (1088)  -  Steven den Hollander (1115)    1 - 1 1   Partij
   Marcel Janssen (1312)  -  Mariëlle Meijer - Kromhout (1015)    2 - 0 10   Partij
   Dirk Joosten (1120)  -  Eric Hogewoning (1128)    0 - 2 4   Partij
   Jan van Loenen jr (1246)  -  Richard Meijer (1255)    2 - 0 2   Partij
   Willem Hoek (1255)  -  Arjen de Mooij (1326)    1 - 1 9   Partij
   Coen Donders (1174)  -  Denise van Dam (1025)    2 - 0 5   Partij
   Rob Schrooten (1189)  -  Eric Jan van Reenen (1191)    1 - 1 8   Partij
     Van Stigt Thans 2   -    Lent    

10

-

10

     
   Kees Romijn (1236)  -  Gert van Willigen (1191)    1 - 1 7    
   Gerrit van Mastrigt (1222)  -  Marco van Bronswijk (1164)    1 - 1 5    
   Wim Vrijland (1258)  -  Eep van Manen (1135)    1 - 1 3    
   Edwin Torn (1210)  -  Jasper Lemmen (1474)    0 - 2 8   Partij
   Guido van den Berg (1205)  -  Jan Jacobs (1146)    2 - 0 6    
   Ton Burgerhout (1292)  -  Joppe Lemmen (1064)    2 - 0 4    
   Adri van Huet (1154)  -  Maarten Nas (1303)    1 - 1 10   Partij
   Agita Marterere (1192)  -  Thijs Gerritsen (1282)    0 - 2 2    
   Dirk van Schaik sr (1052)  -  Roland de Rijke (1166)    1 - 1 9    
   Tiny Mous (1173)  -  Joop Geurts (1177)    1 - 1 1    
     TDV   -    Constant Charlois    

13

-

7

     
   Martijn de Leeuw (1266)  -  Pertap Malahé (1183)    2 - 0 5    
   Koos van Amerongen (1203)  -  Francis Tholel (1269)    2 - 0 10   Partij
   Anton van Berkel (1451)  -  Ruph Bhawanibhiek (1172)    1 - 1 8    
   Chris Korsten (1202)  -  Daouda Soumah (1282)    0 - 2 4    
   Kees van Bakel (1191)  -  Soelinder Jagram (1127)    1 - 1 7    
   Karlijn Overes (1153)  -  Ashok Bhajan (1147)    2 - 0 9    
   Alex Mathijsen (1335)  -  Radjes Balkaran (1239)    2 - 0 1    
   Hein De Cokere (1204)  -  Eduard Autar (1370)    0 - 2 3    
   Jasper Daems (1311)  -  Radjinder Jharap (1167)    2 - 0 6    
   Jimmy Depaepe (1209)  -  Mehmet Yöney (1219)    1 - 1 2    
     DC Dordrecht   -    Damlust Gouda    

6

-

14

     
   Pim Arts (1123)  -  André Venema (1232)    1 - 1 8   Partij
   Nico Knoops (1289)  -  Ruud Kloosterman (1270)    1 - 1 6   Partij
   Bert Baars (902)  -  Martijn van IJzendoorn (1365)    0 - 2 1   Partij
   Joop Roedolph (1143)  -  Alex Bitter (1145)    1 - 1 2   Partij
   Fred Roedolph (1153)  -  Friso Fennema (1319)    0 - 2 4   Partij
   Randy Horne (1146)  -  Erno Prosman (1561)    0 - 2 10   Partij
   Ton van Bokhoven (1169)  -  Teun van de Krol (1349)    0 - 2 3   Partij
   Arie van de Weteringh (1375)  -  Martijn van der Klis (1268)    2 - 0 9   Partij
   Job Arts (1015)  -  Harry Clasquin (1201)    0 - 2 5   Partij
   Anton Kosior (1310)  -  Peter van Eck (1254)    1 - 1 7   Partij


 

 

30-09-2012

 Klassen: 

 Ereklasse 

 Hoofdklasse A 

 Hoofdklasse B 

 1e klasse A 

 1e klasse B 

 1e klasse C 

 2e klasse A 

 2e klasse B 

 2e klasse C 

 2e klasse D 

 2e klasse E 

 

 Andere
 jaren

 

 

Pl

Teams

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

     

We

 

Pu

 

Bs

1

 http://toernooibase.kndb.nl/Clublogos/Damlust%20Gouda.gif  Damlust Gouda  

 

..

..

..

..

13

..

11

..

..

..

..

     

2

 

4

 

8

 

 http://toernooibase.kndb.nl/Clublogos/Lent.gif  Lent  

..

 

..

..

..

..

..

..

..

12

..

12

     

2

 

4

 

8

3

 http://toernooibase.kndb.nl/Clublogos/Van%20Stigt%20Thans%20Schiedam.gif  Van Stigt Thans 2  

..

..

 

..

..

..

..

..

10

..

14

..

     

2

 

3

 

8

 

 http://toernooibase.kndb.nl/Clublogos/Micone.gif  Micone  

..

..

..

 

14

..

..

10

..

..

..

..

     

2

 

3

 

8

5

 http://toernooibase.kndb.nl/Clublogos/DV%20VBI%20Huissen.gif  DV VBI Huissen 2  

..

..

..

6

 

..

16

..

..

..

..

..

     

2

 

2

 

4

6

 http://toernooibase.kndb.nl/Clublogos/TDV%20Tilburg.gif  TDV  

7

..

..

..

..

 

..

..

11

..

..

..

     

2

 

2

 

-4

 

 http://toernooibase.kndb.nl/Clublogos/Den%20Haag.gif  Den Haag  

..

..

..

..

4

..

 

..

..

..

..

14

     

2

 

2

 

-4

8

 http://toernooibase.kndb.nl/Clublogos/RDC%20Rijnsburg.gif  RDC Rijnsburg  

9

..

..

10

..

..

..

 

..

..

..

..

     

2

 

1

 

-2

 

 http://toernooibase.kndb.nl/Clublogos/Damclub%20Dordrecht.gif  DC Dordrecht  

..

..

10

..

..

9

..

..

 

..

..

..

     

2

 

1

 

-2

10

 http://toernooibase.kndb.nl/Clublogos/Heijmans%20Excelsior%20Rosmalen.gif  Heijmans Excelsior  

..

8

..

..

..

..

..

..

..

 

10

..

     

2

 

1

 

-4

11

 http://toernooibase.kndb.nl/Clublogos/Constant-Charlois%20Rotterdam.gif  Constant Charlois  

..

..

6

..

..

..

..

..

..

10

 

..

     

2

 

1

 

-8

12

 http://toernooibase.kndb.nl/Clublogos/GDC%20Gorinchem.gif  GDC Gorinchem  

..

8

..

..

..

..

6

..

..

..

..

       

2

 

0

 

-12


    Bekijk stand/uitslagen van ronde:   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11    Individuele (top)scores
    Alle uitslagen    Partijen

Ronde 2

za 29-09-2012  

 http://toernooibase.kndb.nl/Clublogos/Micone.gif  Micone  

-

 http://toernooibase.kndb.nl/Clublogos/DV%20VBI%20Huissen.gif  DV VBI Huissen 2  

 

14

-

6

     
 

 Joeri Hezemans (1231) 

-

 Marcel Janssen (1312) 

 

2

-

0

5

   
 

 Toine Brouwers (1395) 

-

 Coen Donders (1174) 

 

2

-

0

3

   
 

 Peter Schellekens (1228) 

-

 Rob Schrooten (1189) 

 

1

-

1

10

   
 

 Bryan Wollaert (1189) 

-

 Dirk Joosten (1120) 

 

2

-

0

7

   
 

 Yves Vandeberg (1252) 

-

 Pepijn van den Brink (1194) 

 

1

-

1

8

   
 

 Evert Dollekamp (1301) 

-

 Willem Hoek (1255) 

 

2

-

0

4

   
 

 Luud Ector (1032) 

-

 Geert Berends (1322) 

 

1

-

1

2

   
 

 Eddy Budé (1332) 

-

 Theo Berends (1244) 

 

1

-

1

1

   
 

 Toby Hage (1356) 

-

 Remco Vredenberg (1088) 

 

2

-

0

9

   
 

 Laura Timmerman (1079) 

-

 Emiel Leijser (1204) 

 

0

-

2

6

   
 

 http://toernooibase.kndb.nl/Clublogos/Lent.gif  Lent  

-

 http://toernooibase.kndb.nl/Clublogos/Heijmans%20Excelsior%20Rosmalen.gif  Heijmans Excelsior  

 

12

-

8

     
 

 Edgar Hartman (1225) 

-

 Wim van der Kooij (1347) 

 

2

-

0

4

   
 

 Thijs Gerritsen (1282) 

-

 Harry Kolk (1268) 

 

2

-

0

8

   
 

 Maarten Nas (1303) 

-

 Flaubert Ndonzi (1470) 

 

0

-

2

7

 

Partij

 

 Jasper Lemmen (1474) 

-

 Mari van Ballegooijen (1305) 

 

1

-

1

9

   
 

 Gert van Willigen (1191) 

-

 Adri Vermeulen (1229) 

 

1

-

1

2

   
 

 Eep van Manen (1135) 

-

 Ties Slagter (1042) 

 

2

-

0

3

   
 

 Marco van Bronswijk (1164) 

-

 Ron Entken (1163) 

 

2

-

0

1

   
 

 Joppe Lemmen (1064) 

-

 Harry Doomernik (1100) 

 

1

-

1

10

   
 

 Roland de Rijke (1166) 

-

 Gijs voor de Poorte (1078) 

 

1

-

1

6

   
 

 Jan Jacobs (1146) 

-

 Soender Kalpoe (1134) 

 

0

-

2

5

   
 

 http://toernooibase.kndb.nl/Clublogos/Constant-Charlois%20Rotterdam.gif  Constant Charlois  

-

 http://toernooibase.kndb.nl/Clublogos/Van%20Stigt%20Thans%20Schiedam.gif  Van Stigt Thans 2  

 

6

-

14

     
 

 Ruph Bhawanibhiek (1172) 

-

 Ton Burgerhout (1292) 

 

1

-

1

     
 

 Eduard Autar (1370) 

-

 Kees Romijn (1236) 

 

1

-

1

     
 

 Daouda Soumah (1282) 

-

 Guido van den Berg (1205) 

 

1

-

1

     
 

 Soelinder Jagram (1127) 

-

 Wim Vrijland (1258) 

 

1

-

1

     
 

 Radjes Balkaran (1239) 

-

 Agita Marterere (1192) 

 

1

-

1

     
 

 Ratan Ganeshie (909) 

-

 Michiel Torn (1062) 

 

0

-

2

     
 

 Pertap Malahé (1183) 

-

 Juan Camelia (1189) 

 

0

-

2

     
 

 Ramdew Jahani (1199) 

-

 Dirk van Schaik sr (1052) 

 

1

-

1

     
 

 Mehmet Yöney (1219) 

-

 Edwin Torn (1210) 

 

0

-

2

     
 

 Francis Tholel (1269) 

-

 Gerrit van Mastrigt (1222) 

 

0

-

2

     
 

 http://toernooibase.kndb.nl/Clublogos/Damlust%20Gouda.gif  Damlust Gouda  

-

 http://toernooibase.kndb.nl/Clublogos/RDC%20Rijnsburg.gif  RDC Rijnsburg  

 

11

-

9

     
 

 Teun van de Krol (1349) 

-

 Cor van Dusseldorp (1428) 

 

0

-

2

   

Partij

 

 André Venema (1232) 

-

 Steven den Hollander (1115) 

 

1

-

1

     
 

 Erno Prosman (1561) 

-

 Thomas Wielaard (1257) 

 

1

-

1

     
 

 Peter van Eck (1254) 

-

 Richard Meijer (1255) 

 

1

-

1

     
 

 Ruud Kloosterman (1270) 

-

 Arjen de Mooij (1326) 

 

1

-

1

     
 

 Alex Bitter (1145) 

-

 Richard Kromhout (1355) 

 

0

-

2

   

Partij

 

 Friso Fennema (1319) 

-

 Denise van Dam (1025) 

 

2

-

0

     
 

 Martijn van IJzendoorn (1365) 

-

 Eric Hogewoning (1128) 

 

2

-

0

     
 

 Harry Clasquin (1201) 

-

 Mariëlle Meijer - Kromhout (1015) 

 

2

-

0

     
 

 Erik Hoogendoorn (1283) 

-

 Eric Jan van Reenen (1191) 

 

1

-

1

     
 

 http://toernooibase.kndb.nl/Clublogos/Damclub%20Dordrecht.gif  DC Dordrecht  

-

 http://toernooibase.kndb.nl/Clublogos/TDV%20Tilburg.gif  TDV  

 

9

-

11

     
 

 Nico Knoops (1289) 

-

 Koos van Amerongen (1203) 

 

0

-

2

4

 

Partij

 

 Randy Horne (1146) 

-

 Martijn de Leeuw (1266) 

 

1

-

1

2

 

Partij

 

 Pim Arts (1123) 

-

 Chris Korsten (1202) 

 

1

-

1

8

 

Partij

 

 Ton van Bokhoven (1169) 

-

 Kees van Bakel (1191) 

 

2

-

0

6

 

Partij

 

 Job Arts (1015) 

-

 Sarah Rijgersberg (1140) 

 

1

-

1

1

 

Partij

 

 Anton Kosior (1310) 

-

 Anton van Berkel (1451) 

 

1

-

1

9

 

Partij

 

 Joop Roedolph (1143) 

-

 Alex Mathijsen (1335) 

 

1

-

1

10

 

Partij

 

 Bert Baars (902) 

-

 Jasper Daems (1311) 

 

0

-

2

3

   
 

 Fred Roedolph (1153) 

-

 Jimmy Depaepe (1209) 

 

1

-

1

7

   
 

 Hans Vleghert (831) 

-

 Karlijn Overes (1153) 

 

1

-

1

5

   

 

20-09-2012

 Klassen: 

 
 Ereklasse 
 Hoofdklasse A 
 Hoofdklasse B 
 1e klasse A 
 1e klasse B 
 1e klasse C 
 2e klasse A 
 2e klasse B 
 2e klasse C 
 2e klasse D 
 2e klasse E 
 Andere
 jaren
Pl Teams 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12       We   Pu   Bs
1    DV VBI Huissen 2     .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. 16       1   2   12
2    Damlust Gouda   ..   .. .. .. .. .. .. .. .. 13 ..       1   2   6
3    Lent   .. ..   .. .. .. .. .. .. 12 .. ..       1   2   4
4    RDC Rijnsburg   .. .. ..   .. 10 .. .. .. .. .. ..       1   1   0
     Van Stigt Thans 2   .. .. .. ..   .. .. 10 .. .. .. ..       1   1   0
     Micone   .. .. .. 10 ..   .. .. .. .. .. ..       1   1   0
     Heijmans Excelsior   .. .. .. .. .. ..   .. 10 .. .. ..       1   1   0
     DC Dordrecht   .. .. .. .. 10 .. ..   .. .. .. ..       1   1   0
     Constant Charlois   .. .. .. .. .. .. 10 ..   .. .. ..       1   1   0
10    GDC Gorinchem   .. .. 8 .. .. .. .. .. ..   .. ..       1   0   -4
11    TDV   .. 7 .. .. .. .. .. .. .. ..   ..       1   0   -6
12    Den Haag   4 .. .. .. .. .. .. .. .. .. ..         1   0   -12


    Bekijk stand/uitslagen van ronde:   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11    Individuele (top)scores
    Alle uitslagen    Partijen

     RDC Rijnsburg   -    Micone    

10

-

10

     
   Cor van Dusseldorp (1428)  -  Bryan Wollaert (1189)    2 - 0     Partij
   Denise van Dam (1025)  -  Yves Vandeberg (1252)    0 - 2     Partij
   Eric Hogewoning (1128)  -  Evert Dollekamp (1301)    1 - 1      
   Thomas Wielaard (1257)  -  Herman Meijer (1298)    1 - 1      
   Richard Kromhout (1355)  -  Toine Brouwers (1395)    0 - 2     Partij
   Mariëlle Meijer - Kromhout (1015)  -  Toby Hage (1356)    0 - 2      
   Arjen de Mooij (1326)  -  Joeri Hezemans (1231)    1 - 1      
   Richard Meijer (1255)  -  Laura Timmerman (1079)    2 - 0      
   Steven den Hollander (1115)  -  Marc de Meulenaere (1254)    1 - 1     Partij
   Eric Jan van Reenen (1191)  -  Luud Ector (1032)    2 - 0      
     Heijmans Excelsior   -    Constant Charlois    

10

-

10

     
   Wim van der Kooij (1347)  -  Radjes Balkaran (1239)    2 - 0 1    
   Adri Vermeulen (1229)  -  Soelinder Jagram (1127)    1 - 1 4    
   Harry Kolk (1268)  -  Ashok Bhajan (1147)    2 - 0 9    
   Mari van Ballegooijen (1305)  -  Ramdew Jahani (1199)    2 - 0 7    
   Flaubert Ndonzi (1470)  -  Daouda Soumah (1282)    0 - 2 5    
   Radj Balak (1115)  -  Eduard Autar (1370)    0 - 2 6    
   Ties Slagter (1042)  -  Ruph Bhawanibhiek (1172)    1 - 1 10    
   Gijs voor de Poorte (1078)  -  Mehmet Yöney (1219)    0 - 2 2    
   Soender Kalpoe (1134)  -  Pertap Malahé (1183)    1 - 1 8    
   Harry Doomernik (1100)  -  Francis Tholel (1269)    1 - 1 3    
     GDC Gorinchem   -    Lent    

8

-

12

     
   Theo Voorspuij (1304)  -  Thijs Gerritsen (1282)    1 - 1 3    
   Rik Verboon (1221)  -  Jasper Lemmen (1474)    1 - 1 6   Partij
   Henk Houweling (1174)  -  Marco van Bronswijk (1164)    1 - 1 10    
   Theo de Swart (1355)  -  Gert van Willigen (1191)    1 - 1 8    
   Marienes van Genderen (1128)  -  Eep van Manen (1135)    1 - 1 5    
   Pelle Sterk (1146)  -  Jan Jacobs (1146)    1 - 1 7    
   Arthur de Swart (1129)  -  Joppe Lemmen (1064)    1 - 1 9   Partij
   Ger Verhoeven (1065)  -  Roland de Rijke (1166)    1 - 1 2    
   Albert van de Berg (997)  -  Edgar Hartman (1225)    0 - 2 4    
   Ernst de Heer (962)  -  Gerold Kosman (1109)    0 - 2 1    
     Van Stigt Thans 2   -    DC Dordrecht    

10

-

10

     
   Wim Vrijland (1258)  -  Bert Baars (902)    1 - 1 8    
   Ton Burgerhout (1292)  -  Pim Arts (1123)    1 - 1 9    
   Guido van den Berg (1205)  -  Job Arts (1015)    1 - 1 4    
   Edwin Torn (1210)  -  Lauw Dingemans (915)    2 - 0 2    
   Kees Romijn (1236)  -  Ton van Bokhoven (1169)    1 - 1 3    
   Waldo Aliar (1272)  -  Fred Roedolph (1153)    1 - 1 5   Partij
   Adri van Huet (1154)  -  Randy Horne (1146)    2 - 0 10    
   Agita Marterere (1192)  -  Joop Roedolph (1143)    1 - 1 6    
   Juan Camelia (1189)  -  Anton Kosior (1310)    0 - 2 1    
   Dirk van Schaik sr (1052)  -  Nico Knoops (1289)    0 - 2 7    
     TDV   -    Damlust Gouda    

7

-

13

     
   Koos van Amerongen (1203)  -  Martijn van IJzendoorn (1365)    0 - 2 3   Partij
   Herman Lamberts (919)  -  Friso Fennema (1319)    0 - 2 1    
   Alex Mathijsen (1335)  -  Harry Clasquin (1201)    1 - 1 10    
   Kees van Bakel (1191)  -  André Venema (1232)    0 - 2 6    
   Karlijn Overes (1153)  -  Theo Dijkstra (1201)    1 - 1 2    
   Jimmy Depaepe (1209)  -  Erik Hoogendoorn (1283)    1 - 1 9    
   Martijn de Leeuw (1266)  -  Erno Prosman (1561)    1 - 1 5    
   Jasper Daems (1311)  -  Teun van de Krol (1349)    1 - 1 4    
   Chris Korsten (1202)  -  Ruud Kloosterman (1270)    1 - 1 7    
   Hein De Cokere (1204)  -  Martijn van der Klis (1268)    1 - 1 8     

 

18-09-2012

za 15-09-2012      DV VBI Huissen 2   -    Den Haag    

16

-

4

     
   Geert Berends (1322)  -  Jeroen Kos (1328)    1 - 1 9    
   Emiel Leijser (1204)  -  Herman Vroom (1109)    1 - 1 4    
   Pepijn van den Brink (1194)  -  Hein van Dee (1108)    2 - 0 2    
   Theo Berends (1244)  -  Gerard de Groot (1249)    2 - 0 5    
   Remco Vredenberg (1088)  -  Hans Giphart (1186)    1 - 1 1    
   Dirk Joosten (1120)  -  Frans van Eenennaam (1111)    2 - 0 10    
   Marcel Janssen (1312)  -  Fred Ivens (1376)    1 - 1 6    
   Willem Hoek (1255)  -  Frans Teijn (1080)    2 - 0 7    
   Rob Schrooten (1189)  -  Bas Baksoellah (1007)    2 - 0 3    
   Coen Donders (1174)  -  Radjesh Lachman (1010)    2 - 0 8    

Partijen tegen Huissen 2

 

08-06-2012 rooster 1e team: rooster